Mysiga söndag

Det är någonting speciellt med söndagar. Man får sova hur länge man vill, göra vad man vill, ingen stress. Idag har jag och Erik varit duktiga och storhandlat på MAXI innan kl 11! Skönt var det. Sen hade vi en kyl och frys full med massa gott. Eftersom det var så fint väder på morgonen hade vi tänkt göra något av dagen, men det blev snabbt kallt när molnen skymde det gyllene klotet så vi blev hemma och myste i soffan istället, lovely! Vi provade även på att göra får egna risotto, HUR gott dom helst, riktigt överraskande. Rekommenderas! Snart vankas det varm hallonpaj med vaniljglass och en film. Blir Good Will Hunting för ni som är med i intresseklubben.
Ha en skön kväll! :-)

Dryg fredagkväll

Godkväll mina kära!
Då kvällen inte blev som den tänkt hade jag mina planer att sitta här och fippla lite med bloggdesign, får se om det händer nåt fysiskt även. Annars har jag lekt lite med Photo Booth, så kul haha!
Visst är jag lite lik Pauline här? ;) HAHA
Godkväll önskar brenäsan!

Lill-lördag

Har just käkat middag i form av kyckling röd curry och lite sambal på det, yummy! För en liten stund sen plingade det på dörren, och där stod min syster med min favorit-Elsa i väskan. Pauline skulle på Pipes och jag som redan har abstinens efter vovvsingen tackade ju inte nej att få busa med henne ikväll. Bjuckar på några bilder på sötnosen...Nu? Halv åtta hos mig! :-)
Såhär ser det ut nästan varje kväll. Den där vita saken är inte väsentlig tycker Elsa...

Torsdag är likamed pannkaka

Sitter med min lilla mys-Elsa i knät vid köksbordet och tänkte slänga in ett inlägg. Har jobbat 10-15 idag, kändes riktigt skönt samtidigt som jag hann med jättemycket! :) Idag är det torsdag, och vad äter man på torsdagar? Jo, pannkaka! Tänkte börja med smeten alldeles strax så min kära kan få mat på bordet när han kommer hem :)

Vad kul måste jag säga att ni är ett par styckna som har hittat hit, jättekul att få kommentarer som betyder så mycket, och få höra hur ni har det. Vill skicka en speciell hälsning till min kära Lina som bosatt sig i Australien. Jag saknar dig så mycket!!!


Vad gör ni för roligt idag?

PUSS

Rubrik

Har försökt skriva flertal inlägg men när jag väl ska göra det så skriver jag en mening och sen raderar det, och tänker: Fan jag har inget att skriva om. Så. Men nu ska det väl bli lite ändring på det hade jag tänkt. Har nämligen ÄNTLIGEN fått riktigt 50MB bredband, woho! Vilket kommer även att betyda att jag orkar klicka mig in här lite oftare, haha.

På senare tid har jag inte haft för mig särskilt mycket. Slösat pengar, slösat ännu mer...Bokade en resa till Sthlm över min födelsedag i maj och det känns fantastiskt roligt. Ska bli så skönt att få komma iväg till min drömstad. Såg en bild som en bloggare tagit över Stockholms landskap och jag kände verkligen att jag längtar dit. Vandra runt i Hammarby sjöstad, dricka öl på nån av de tusentals uteserveringarna, titta runt i butiker, åh! Träffa Martina och bara njuta av livet. På tal om att njuta av livet kände jag en stor tacksamhet till min andra hälft när han hade lagat supergod mat till mig när jag kom hem från jobbet ikväll. Solen sken och allt känns underbart!


Nu när jag har mitt RIKTIGA internet tänkte jag ta och titta på någon av alla play-kanaler. Vem vet mest kanske? ;)


Sov så gott mina goa vänner!

RSS 2.0