Ikea-kaoset

Ja..precis vad som är här hemma, kartonger överallt, plast & papper överallt. Ikea säger jag bara, hur mycket frigolit och grejs ryms det i en kartong egentligen? Aja. Snyggt kommer det bli iallafall. Fräscht med vitt, vitt, vitt. Gillar't!

Idag har jag jobbat hela dagen, i det fina vädret. Men det har gått bra, mycket folk är alltid trevligt :) Sen var det extra trevligt att Martina har kommit HEM från Sthlm över påsken. Så himla roligt vi ska ha tillsammans i påskens tecken, woho!


Nu; återgå till Ikea-kaoset...

Hej från Sundsvallstrakten!

Tänkte bara passa på att slänga in ett hej och berätta att vi har det jättemysigt. Igår var vi på IKEA för att ta en snabbkoll innan vi köper allt som vi tänkt. Dumt att impulsköpa en sån gång :) Var även på MC-mässan där andan var på topp; skinnpaj, ormskinnsboots, pomadafrippor, drömfångare m.m. Men det var spännande att se allt från gammherkans motorcyklar till de mest nya, avancerade modellerna. Idag väntar en dag på stan. Ska hitta ett par skor till Erik. Gissa vem som har shoppat, och det är inte jag? Just det.
Hoppas ni har det bra mina vänner! Puss och kram

De omtalade krukorna

Jag vet inte hur många jag berättat för att jag köpt sjukligt snygga krukor. Har velat ha romantiskt tema i badrummet med rosor och dylikt. Köpte förra året ett skitsnyggt duschdraperi på Åhléns med rosor på. Och för några veckor sen var jag, Erik och min mor på Ica Maxi för att storhandla, och till min stora förvåning drogs mina ögon åt hyllan med blomkrukor. Vad hittade jag där? Jo, dessa...
Inte så pjåkigt för att vara Ica va? Kostade runt 60-70 kr, helt klart min prisklass!

Varde ljus

Sitter i vår kära soffa och kollar runt på allt och inget. Osar det lön kanske? Ja, fast nu har man betalat alla räkningar samt hyran så nu är det inte alltför mycket pengar kvar. Får spara allt till IKEA. Åker ju som sagt till S-vall imorgon. Ska bli så trevligt. Den här gången tar vi med lillskrutten också. Hoppas hon klarar av bilfärden bara. Får stanna flera gånger på vägen så det inte blir jobbigt för henne. Annars då? Tog en bild på den underbart fina kandelabern som Erik köpte häromdagen. Har suktat efter den ett tag, och fin som han är har han ställt den i hallöppningen när man kommer hem från jobbet. Med en söt rosett på :) Världens bästa.
Vad tycks?



Nu ska jag ta mig i kragen och göra nåt vettigt. Hörs!

Vilken vecka!

Sorry sorry mina vänner, men ibland har man verkligen inte tid eller lust att skriva nåt speciellt. Särskilt inte när man jobbar 8-18 en stup i kvarten. Men snart är det helg och då bär det av till Sundsvall. Mysigt mysigt.

Ikväll har Eriks mamma varit på besök hemma hos oss och fikat, väldigt trevligt. Efter det var jag och Malin duktiga nog att pallra oss ut på en promenad. Så skönt det var! Varför gör man inte det oftare?


Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kanske varva ner med en bok. Hoppas ni har en mysig kväll! Pöss!

Imorrn äre fredag...

Halli hallå! Sitter i soffan och har just käkat bakad potatis, mums! Efter Vem Vet Mest och Halv åtta hos mig är det nu dags för Sveriges värsta bilförare. Haha, sicka nötter dom är alltså, skitkul! Hade tänkt avnjuta några Polly-godisar men jag var ju så smart att jag la dom bredvid spisen så nu har typ alla smält, buhu. Tur man har frys! :)

Imorgon börjar jag kl 12 så man kanske ska göra något vettigt på morgonkvisten? Fick en påminnelse på mobilen imorse att jag måste hämta ut ett paket på Ica. Har ju bestämt mig för att göra en egen lampa, men lampstommen beställde jag. Det får bli morgondagens ärende helt enkelt. Nu är programmet återigen i rutan efter pausen.




Peace!

Day off

Hej hej hemskt mycket hej. Vilket underbart väder vi har haft idag, lite kallt dock, men solen kikade ju fram iallafall.
Vaknade superpigg vid 07 imorse men jag bestämde mig för att nu jäklar ska jag väl ändå försöka somna om.. och det funkade, till niosnåret...


Skulle träffa några fina vänner och äta lunch vid 12 så det blev en lugn och härlig morgon i sin egen takt. Sen möttes vi upp. Blev en lunchbuffé på Balder, inte det godaste jag ätit men det funkade :) Satt och babblade och hade trevligt med kaffe och kaka sedan. Efteråt skulle jag och Erik titta lite i dom nya inredningsbutikerna som har kommit till stan. Superfina grejer, men tyvärr lite över min budget. För den här månaden iallafall, sen kommer nästa och då ska vi gå lös på IKEA. Whee!



Iallafall har min syster varit här alldeles nyss och hämtat vovven. Känns alltid så tomt när lille busen inte är hemma. Men men. Kanske man ska ta och börja med maten? Ikväll bjuds det på linsgryta! (läs linns gryta, haha)


Ciao!

Hej!

Haft en bra dag? Själv så slutade jag 15 och gick direkt till min mors jobb för att se om min lille kuse Elsa var kvar där, men dom hade hunnit traska tillbaka till sig, så jag tog en sväng till Åhléns för att kika efter ett par skålar (really in need of skålar!). Men alltid så kommer man ut med något annat än det man egentligen var ute efter. Blev ett två-vånings fruktfat, sjukt snyggt om jag får säga det själv!
Sen gick jag hem för att grovstäda hela lägenheten, nu är det verkligen rent här! :-) Överraskade även min käre karl med smörgåstårta till middag, så efter det kan man ju bara räkna med paltkoma - somnade en stund i soffan, haha.
Är det nån av er som sett Sveriges värsta bilförare? Sjukt roligt, men inget går upp mot tanten som var med förra året, hon var kung! (Dock inte på att köra bil...) Nu ska jag avsluta kvällen med en god kopp te och sedan krypa upp i soffan igen. Önskar er alla en trevlig kväll samt god natt :)

Back in business!

Hej mina goa och glada vänner! Nu har vi äntligen landat i den nya lägenheten och känner att det börjar skapas någon ordning här. Härligt!
Den sista tiden, dvs efter jobbet, har gått åt till att packa upp saker, ner till förrådet, tvättstugan m.m. Men det är riktigt fint här, jag trivs väldigt bra. Det tror jag Erik gör också för den delen :)
Nu ikväll har vi även fixat så bilen står i varmgarage och laddar upp batteriet, och vi firar detta med en kall öl, mums! Nu blev Erik sugen på våfflor, så det kanske blir lite nattamat...innan man går och lägger sig förstås!
Ska visa lite bilder från lägenheten för er som inte kommit och hälsat på :-) Sen!
Sov så gott så hörs vi imorgon!

RSS 2.0