När låtar förstörs

Det finns olika sätt att förstöra låtar. Främst förstörs låtar för mig av att de spelas på jobbet. Tänk att samma låtar spelas gång på gång, minst 3 ggr/dag i ett halvår. Less? Ja.

Ett annat sätt när låtar förstörs är när folk mimar till dem och lägger upp på youtube...Såklart blir detta alltid en stor snackis och man måste förstås se klippen för att kunna följa med i konversationer. Och vips, där rök Rihanna - Only girl in the world...

Och, var finns alla bra DJ:s som inte spelar samma kassa låtar hela tiden? KAN NÅN SVARA PÅ DET???? Haha, var bara tvungen, känner mig som kärringen som skäller ut radion som sänder dubbelprogram...Det är nåt som aldrig förstörs däremot, ger mig alltid ett leende på läpparna! Hehe...

För er som inte sett det ber jag er vänligen klicka in på denna länk:

http://www.youtube.com/watch?v=4jCeRVPkYNw

Lyssna & njut

http://www.youtube.com/watch?v=Unuc_uMZXu4

Helg

Lördagar ägnas åt jobb som vanligt, därav en riktig myskväll ikväll. Elsa ligger under filten bredvid mig och gosar in sig ordentligt. Är det bara jag som känner att jag inte kan göra en större kraftansträngning om man jobbar dagen efter? Man kanske börjar bli gammal...Sakta men säkert.

Nu ska jag njuta av kaffet och den goda chokladbiten, sedan ta en låååång varm dusch för att sedan hoppa i säng.

Vad händer i helgen mina vänner?


Kaffe & mörk choklad

Fastän klockan har passerat 23, blev jag så sugen på ett glas kaffe och en bit mörk choklad. Yum!


Fredag

God kväll gott folk!

Sitter vid köksbordet med ett glas vitt och slösurfar lite medan maten står på spisen och lagar sig själv. Läs: Erik
Här vankas squashplättar med dill och fetaost. Mums!

Haft en bra dag på jobbet och allt har flytit på. Nu är Let's Dance på i bakgrunden men är inte speciellt intresserad. Istället dyker jag ner i shop-onlinesidor. Hmm... :-)

Hoppas ni alla får en skön fredagskväll!


Vill. Ha. Sommar

En lika fin sommar vill jag ha det här året också. Med dig.

B&J

Nu är allt färdigstädat! Phew, så skönt att ha det fräscht och fint till helgen. Nu har jag bjudit hem mina vänner Ben & Jerry på besök. Här vankas belöning efter hårt arbete!


Bortförklaringar

När ni verkligen MÅSTE göra något. Behöver inte vara något särskilt, men när ni bestämt er för att ni måste göra något, visst är det då alla bortförklaringar kommer? Som nu, jag MÅSTE städa...men så sitter jag här. Haha, livet är bra härligt eller hur? I-landsproblem....

NU:




Nu är glada julen slut slut slut...

Förlåt för kass uppdatering, som min kära syster påpekade. Har nämligen varit sjuk i nästan en hel vecka. Igen. Usch. Men nu är det ett förhoppningsvis avslutat kapitel så det är bara att tänka framåt.

Ikväll står städning på schemat, det är ju tjugondedag knut och julen skall pyntas tillbaka ner i kartongerna. Kommer ihåg när jag var liten, då vi skulle kasta ut julgranen från fönstret. Jag blev alltid så ledsen att granen inte skulle få stanna kvar i värmen, åh! När man dansade ut granen en liten stund innan, för att sedan med en snörpt mun hjälpa till att få granen ut ur huset. Tror pappa blev mest irriterad av hur mycket barr som samlades på golvet, haha!
.
Detta är årets julgran, och den ska minsann inte ut från balkongen - endast ner i kartongen!

PÖSS





Skriv aldrig bortskänkes när du lägger in en annons!

Som jag skrattade igår, vi lade ut ett antal annonser på Blocket igår för att bli av med lite grejer vi hade i förrådet. Hur duktig får man vara först och främst? Hur som helst hade vi en stor IKEA bokhylla som vi ville bli av med, som tagit några smällar under flytt, vilket inte hade gjort den så stilig om man säger så. Erik ville inte ta några pengar för den eftersom den var så skamfilad så vi tog bara annonsavgiften som betalning. Och nog blev hans iphone glödhet alltid, det ringde tamigtusan oavbrutet i en timme. Efter en kvart var den såld, och trots då borttagen annons lyckades folk ändå ringa. Alla samtal var förstås om bokhyllan. "Nej den är tyvärr bortlovad." fick bli standardsvaret när folket ringde. Men bra iallafall, nu är den besten borta från förrådet. Det kanske inte var så dumt ändå, men var då beredd på att folk ringer...KONSTANT! :-)


Gårkvällen

Igår kväll var det tänkt att jag och Erik skulle umgås med Kajsa och David, men det fick tyvärr ställas in när de hade så mycket kvar att göra innan de åkte tillbaka till Göteborg. Istället satt jag och Erik hemma och sippade på varsitt glas cava och Mattias kikade förbi. Sedan väntade en spontan utekväll på Allstar. Så skönt att bara sitta ner och snacka i en miljö fullt av Ed Hardy-snubbar och veven-fantaster. Haha! Nu har man fått sin dos för ett tag må jag säga.

Sitter i soffan och tänker snart laga en stor frunch, gott! Idag är man ledig, så på schemat står att plocka undan lite här hemma och sedan träffa en mycket efterlängtad vän.

Ha en bra dag sålänge!


Morgonstund - guld i mund

(Tidsinställt inlägg)
SOM jag kommer använda mig av denna applikation; så värd, så angenäm, när tiden inte riktigt räcker till.
Jag vet att jag är lite sent ute men sist jag skrev här fanns tidsinställning minsann inte, iallafall inte på denna bloggplattform.

Tänkte bara visa vad min underbara sambo kom hem med från Sundsvall, efter att han varit där under julen. Med inget mindre än vad jag har letat efter hela vintern, nämligen



Hur gulligt?

20

Måste ju givetvis också passa på att gratta min kära syster på sin 20-årsdag. Jag kan inte fatta att det gått så fort. Nyss gick hon ju på dagis? Hjälp. Hoppas hon kryar på sig snart från sin hemska förkylning så ska vi gå på en riktig Systemet-tur ;-)


Grattis lill-apan, höhö


Kreativt


Min kära vän Anna hade gjort ett sånghäfte inför det nya året som firades glatt och härligt. Vi skrattade så vi grät åt förstasidan som bestod av samtliga personer som var på kalaset - a la partymode genom tiderna....



Hittar ni mig?

2011

Hej finisar,

Gott nytt år! Hade ni ett fint nyår? Mitt var riktigt trevligt, för man brukar alltid överskatta nyårsnatten, men icket denna gång. Tackar alla vederbörande för ett ytterst trevlig kväll! Idag var första dagen på jobbet detta år. Känns väldigt konstigt att säga...

Men vänta nu...vad gör jag här när det är Victoria's Secret Fashion Show på tv? ;-)

Bye guys

RSS 2.0