Duktiga Linn!

Hemma från en nästan 2 timmars promenad med Erika. Underbart så frisk man känner sig i benen. Bara skavsåren på hälarna som måste vilas, aj aj aj. Hoppas dom läker till imorgon då jobb väntar. Nu ska jag fortsätta titta på Efterlyst, sen sängen som gäller.
Saknar min Erik ♥

Tryfflar

I Desperate Housewives-pausen passar jag på att skriva ett inlägg. Mitt hem doftar ekologiska chokladtryfflar and I like it! Later! :-)

ÄNTLIGEN!

Eller äntligen och äntligen, man ska aldrig ropa hej förrän man kommit över bäcken. Anledningen att det blivit dålig uppdatering här är för vårt /€("(&&%%"!! internet som när man ska logga in på blogg.se vill den inte alls vara med på noterna. Hmm. Men nu funkar det, woho! Nu vill jag bara att min kära Anna ska hjälpa mig att fixa en sommarfräsch design här på bloggen.

Idag har jag jobbat heldag, sen blev det att laga middag med syster, pasta med ädelostsås, Mmm! Sen blev det långpromenad med Erika som följdes av Svenska Hollywoodfruar. En riktigt mysig kväll. Kan inte förstå att det inte är lika mörkt ute. Helt underbart. Hej livet! Måste dock flika in att jag saknar min babe som befinner sig i Sthlm för jobb. Men på fredag pyser jag dit också :-) Längtar!


Vad har ni gjort idag mina fina?


RSS 2.0