Mycket att göra

Har inte blivit den bästa uppdateringen här, men det är mycket att göra med en flytt. Ser ut som ett helvete här hemma, men snart så får vi det mycket mycket bättre :) Jag återkommer när jag har flyttat. Pöss!

Min lediga dag...

...har bestått utav att jag ÄNTLIGEN har fått hämta ut min mobil som jag skickade iväg för att den vägrade starta när man laddade den. Men nu fungerar den utan problem. Står väldigt otydligt vad som var felet, men det är bara att hoppa och vara glad nu när jag slipper min gamla telefon. Yey!

Efter att vi (jag och Erik) hämtat ut telefonen följde jag med honom till Beijers där han skulle köpa lite byggmaterial. Det enda minnet jag har av det byggvaruhuset är när det var lördag och man var liten...och var tvungen att åka till Beijers med pappa. Nog hade man som liten velat göra roligare saker än att se träplanka efter träplanka...


När vi var klara med det åkte vi till Comfort Möbler. Och gissa vad? Vår soffa hade kommit! :) Så vi betalade den på plats, så skönt! Så nu är det avklarat och den kommer hemlevererad till den nya lägenheten på inflyttningsdatumet. Sweet!


Nu tänkte jag fortsätta med maten, det blir panerad rödspätta med kokt potatis & dillsås. Ett Maria Montazami-mums på det, haha!


Ciao!

Mys

Sitter i "soffan" och slösurfar lite medan Erik tittar på Gladiator. Kan inte titta för jag är inte ett fan av såna filmer, mår dåligt av dem. Så därför hamnade jag här. Ikväll/inatt får jag vara uppe HUR länge jag vill, för jag är nämligen ledig imorgon. Har bestämt mig för att läsa på lite om webdesign, så det får bli morgondagens lektyr. Tror att jag även ska ta mig en sväng till gymmet och i samma veva till Comfort för att kolla om soffan kommit. Yey!
Från en sak till en annan bakade vi ju choklad- och kokoskakor igår, och gissa vad jag har ätit ikväll? Mår riktigt illa av allt socker som flyter runt i ådrorna. Buä. Jag är nog så illa tvungen att pallra mig till gymmet imorgon då med andra ord. Nån som vet hur många minusgrader det kommer bli imorgon?
Funderar på om jag nu ska orka gå och hämta lillkorven eller inte...får se.
Godnatt!

Tisdagen

Som sagt slutade jag tidigt idag, och ack vad skönt det var! Gick direkt till gymmet och cyklade 15 km, annat än vad man kan göra utomhus iaf. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan påbörja något som kallas för mat. Under tiden tänker jag drömma mig bort i varmare breddgrader.
När jag och Erik åkte ner till Danmark och tillbringade en vecka i underbart väder. Här har vi hunnit bila ner till Småland...
...Och sedan kommer den bittra sanningen framkrypandes i form av frostat fönster...

-25

Godmorgon!
Åh vad det känns peppande att gå till jobbet en sån här morgon det är tjugofem minusgrader ute, BRR! Ska dessutom ta med Elsa till mammas jobb där hon ska spendera dagen. Stackarn, får vira in henne i massa filtar i hennes väska. Annars jobbar jag 9-15 idag, fy fan va skönt! Direkt efter jobbet ska jag träna och sen hem och laga lite fajitas, mums!
Berättade jag vad jag gjorde igår förresten? Jag tog kattsvansen(dammvippan) och rengjorde bakom alla element. Det känns så skönt att komma till en element-fri lägenhet nästa gång, puh!
Nä, nu är det dags att göra sig i ordning. Ha en bra dag :)

Choklad- och kokoskaka

Sitter hos syrran och ska precis börja baka ovanstående, MUMS! Nästan lika god som fudgekakan som är en riktig hit. Nu sitter Erik här och stör mig så jag måste sluta...GRRRR

Mission accomplished

Phew...vilket grovgöra det är egentligen. Sånt man sällan gör, men definitivt behövs göras oftare. Jag pratar givetvis om att rengöra bakom spisen. Man kan verkligen få det till ett irritationsmoment, speciellt när man köper Euroshoppers rengöringssvampar, never again! Aja, hur som helst. Bakom blod, svett & tårar (aningen överdrivet), står man nu och ser belåtet på den blänkande spisen. Yes, mission accomplished.
Väntar nu på att den här lille skrutten ska komma hit och sova mellan mig och Erik inatt...
Hon ser ju så oskyldig ut att det gör som inget att hon trängs på TOK för mycket.
Nightnight!

Baked potato

Det är attans vilken lång tid det ska ta att göra bakad potatis i ugnen. Sen att man har den seeegaste ugnen gör ju inte saken bättre. Men den som väntar på nåt gott...Eftersom bakpotatisen nu är i ugnen och mojsar till sig kan jag tyvärr (host host) inte rengöra ugnen än på ett tag...hehe
Fy vad jag har varit lat idag, inte gjort många knop. Fick tillbaka bilen från verkstadsgubben så nu håller vi tummarna för att besiktningen går igenom!
Annars har jag & Erik varit på MAXI och handlat inför veckan, känns skönt att ha maträtterna klara så man slipper den eviga frågan efter jobbet "-Vad ska vi äta till middag?"
Med tanke på att det är ruskans kallt ute längtar jag verkligen utomlands...har lagt upp alla Thailandsbilder från förra(!) året på datorn nu så jag tänkte bjuda på en mycket trevlig syn...
Khai Island, Thai
Samt en mycket god glass på Swensens i Phuket, kostade 20 SEK om jag minns rätt. Hade dom funnits så lättillgängliga här i stan, och så billiga..ja, då hade man nog fått en riktig glasskula på magen, haha!

Goddag folket!

Sitter här i sängen (har fått byta ut soffan mot sängen nu när vi sålt den) och käkar nybakade scones, mums! Har varit tvungen att vara aningen produktiv när det inte går att sticka näsan ut ur huset, brr va kallt! Fönstret har kristalliserats och det har snöat in i lägenheten, haha. Tur vi har bara en vecka kvar till ny lägenhet.
Idag ska vi rengöra bakom den antika spisen + rengöra ugnen, pepp! Sen blir det nog att handla lite mat inför veckan. Måste vara lite smarta nu när kvällarna kommer gå åt till att städa m.m.
Skriver väl en liten snutt senare, då jag även måste erkänna om vi har gjort dagens måste eller inte..hehe...

Proppmätt

Nyss hemkommen från en mycket mysig middag. Blev starkt kryddad kyckling och potatis i ugn, yummy. Lite gott vin till och kvällen är räddad. Tack så mycket Erika!
Nu är det Ghostbusters på tv, inte missa!
Nattnatt

Längtar

Kan knappt vänta tills vårsolen tittar fram. Just nu känns det väldigt långt bort. Måste erkänna att jag fastnat för hemsidan där man sitter och gör outfits, snacka om inspiration!
Det här vill jag ha på mig när solen väl tittar fram...
Dags att sova. Godnatt!

Välkommen hem!

Tjena snyggingar!
Hemma från ett grymt skönt träningspass på gymmet. Gött gött!
Nu håller jag och Erik på att laga lite mat (sent, jag vet) och frågan är ju om det var lönt att träna, för det blir pepparbiff med pommes och chilibearnaise som står på menyn, haha!
Annars blir det bara mys i soffan tror jag, det är ju faktiskt den sista kvällen i den här soffan innan jag får ta farväl. Sen får den ett nytt hem..buhu, det känns lite sorgligt men what the heck, vi har ju köpt en tre meter lång soffa med divan nu, så den blir nog inte så saknad ändå. Men snygg är den!
En liiiiten tår i ögat ändå....
Nä nu ska jag vara lite effektiv. Ha en mysig fredagskväll :-)

Idag är det fredag!

Gud vad den här veckan har gått fort. Är ju i flyttartagen så nu har man rensat avlopp, grejat och haft sig. Snart bara en vecka kvar, så himla skönt!! Nåja.
Idag blir det jobb, sen träning. Gick igårkväll och köpte ett terminskort på gymmet jag tränat på förut. För sent för beach 2010? Återstår att se...är iallafall riktigt peppad! Sen blir det nog bara att ladda inför jobbet på lördag. Skönt med en lugn helg tycker jag!
Ha en bra dag :-)

Long time no see

Efter ett väldigt långt uppehåll har jag valt att återskapa en blogg, nu med nytt namn! Hoppas ni gillar det (hrm..Anna..host..) ;-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0